Online cursus: Specifiek rapporteren (SVPB)

Speciaal voor studenten Beveiliger 2!

Beveiliging logo

Flexibel leren

Opdrachten maken wanneer het jou het beste uitkomt en altijd onbeperkt toegang.

Beveiliging logo

Bespaar tijd!

Doordat je geen overbodige informatie hoeft te leren, bespaar je ontzettend veel tijd.

Beveiliging logo

Hoge slagingskans

Krijg een optimale voorbereiding door onze tips & tricks voor op het examen!

Rapporteren kan je leren!

Sta je voor het vak 'Specifiek Rapporteren' en zie je erg op tegen het examen? Je bent niet alleen. Veel studenten struikelen hier.

Maar falen kost tijd, geld en zelfvertrouwen. Met deze online cursus draaien we het om: jouw succesverhaal. We bieden niet alleen de kennis, maar ook de tips & tricks om te slagen.

Voorkom herkansingen, bespaar tijd en slaag meteen. Door deze cursus komt je diploma Beveiliger 2 alweer een stuk dichter binnen handbereik!

Specifiek rapporteren Beveiliger 2 SVPB

Slaag in één keer voor Specifiek rapporteren!

Vergeet de stress dat vaak gepaard gaat met het voorbereiden op het SVPB-examen 'Specifiek rapporteren'. Onze online cursus is precies wat je nodig hebt. Deze cursus stelt je in staat om op een praktische en flexibele manier de kneepjes van het rapporteren te leren. Door interactieve video's waarin je samen met een docent stap voor stap een rapportage schrijft, verschillende opdrachten en kennistoetsen wordt jij optimaal voorbereid op het examen!

Je leert hoe je volgens SVPB-normen een specifiek rapport schrijft. Van het kiezen van de juiste kop tot het schrijven van een goede sluitzin. Elk aspect van de rapportage wordt belicht: hoe je jouw waarnemingen en acties duidelijk overbrengt, hoe je de structuur van je rapport optimaliseert en hoe je ervoor zorgt dat je boodschap helder overkomt.

Onze aanpak is gericht op het behalen van resultaten. Niet alleen bieden we je toegang tot cursus waarin je veel waardevolle tips & tricks leert, ook kan je 24/7 sparren met onze docenten (die ook in de nachtelijke uren) voor je klaar staan om je te helpen! Want wij willen net als jij dat je slaagt voor het examen!

Een aantal voordelen opgesomd:

  • Krijg direct toegang
  • Bespaar veel tijd met leren
  • Begrijp wat je moet weten voor het examen
  • Zeg gedag tegen examenstress
  • Optimale voorbereiding op het SVPB-examen

Hieronder alles voor jou in een notendop:

Beveiliging logo

Module: Specifiek rapporteren

Deze module behandelt de verschillende aspecten die belangrijk zijn om als beveiliger goed te kunnen specifiek rapporteren. In erg overzichtelijke thema's vind je exact de informatie die belangrijk is voor het maken van het examen bij de SVPB. 

De volgende thema's komen aanbod:

  • Schrijven van de kop
  • Schrijven van de openingszin
  • Schrijven van de waarnemingen en acties
  • Schrijven van de sluitzin
  • Vele handige tips & tricks
Beveiliging logo

Leer met video's en praktijkopdrachten

Bij ons leer je niet uit saaie boeken, maar kijk je praktische video's waarin je precies ziet hoe je een goed specifiek rapport maakt. Samen met onze docent ga je stap voor stap leren hoe je moet rapporteren (volgens de SVPB-normen). Daarnaast kan je veel praktische opdrachten doen en je kennis testen met uitdagende kennistoetsen.

Beveiliging logo

Tips en Tricks

Ontrafel de sleutels tot succes voor het 'Specifiek Rapporteren' examen met onze online cursus. Onze docenten lichten de belangrijkste exameneisen toe en laten zien hoe je effectief punten scoort, zodat je uitblinkt in het schrijven van een specifiek rapport volgens SVPB-normen. We focussen niet alleen op wat je moet weten, maar ook op hoe je jouw kennis toepast om het maximale uit je examen te halen

Module specifiek rapporteren svpb examen
€ 99,-
€ 47,-

Online cursus: Specifiek rapporteren (SVPB)

Slaag met vlag en wimpel voor het SVPB-examen!

Krijg direct toegang
14 dagen niet goed? Geld terug garantie!

Bonus #1: Toegang totdat je geslaagd bent (t.v.w. € 99,00)

Jouw succes is ons succes. Profiteer nu van onze beperkte aanbieding: 3 maanden onbeperkte toegang tot onze volledige online cursus. Leer in je eigen tempo, maak gebruik van onze oefenexamens en support, en slaag met vertrouwen voor je SVPB-examen.

Start nu direct met rapporteren!