Videocursus: Veiligheid en beveiliging (SVPB)

Speciaal voor studenten Beveiliger 2!

Beveiliging logo

Flexibel leren

Video's kijken wanneer het jou het beste uitkomt en altijd onbeperkt toegang.

Beveiliging logo

Bespaar tijd!

Doordat je geen overbodige informatie hoeft te leren, bespaar je ontzettend veel tijd.

Beveiliging logo

Hoge slagingskans

Krijg een optimale voorbereiding op het examen door het maken van oefentoetsen.
Beveiliger 2: Veiligheid en beveiliging SVPB

Veiligheid en beveiliging

Zie jij op tegen het SVPB-examen 'Veiligheid en beveiliging'? Je staat niet alleen! Veel studenten ervaren dit als een van de meest uitdagende vakken en zakken voor dit examen. Het gevoel van teleurstelling en falen weegt zwaar – al je inspanningen lijken voor niets en de reis naar het behalen van je Beveiliger 2 diploma wordt plots een stuk moeilijker.

Een herexamen doen kost niet alleen extra geld, maar je raakt ook veel tijd kwijt. Je moet weer meer leren, opnieuw reizen, en je kunt in die tijd geen geld verdienen. En het erge is.. Als je niet anders gaat leren, is er ook nog eens de kans dat je opnieuw niet slaagt. Dit betekent nog meer stress en gedoe..

Maar nu komt de ommekeer. Onze videocursus 'Veiligheid en Beveiliging' biedt dè oplossing. Alles in deze cursus, van  de praktische video's tot de duidelijke samenvattingen, is precies afgestemd op wat jij moet weten. En nog belangrijker, we laten je zien hoe je die kennis slim gebruikt. Dankzij de meer dan 25 oefenexamens vergroot je niet alleen de kans om te slagen, je gaat er zelfs in uitblinken.

Het beste deel? Wij hebben het voorwerk al voor je gedaan. We hebben alle onnodige info weggelaten, zodat jij je kunt richten op wat echt telt voor het examen. Geen tijdverspilling meer aan dingen die er niet toe doen. Alleen de essentie, zodat jij sneller slaagt voor het examen!

Krijg direct toegang

Slaag eenvoudig voor je SVPB-examen met onze videocursus

Voel je de druk van het moeten doorgronden van die dikke, zware theorieboeken vol met info die je misschien nooit gebruikt? Je bent niet de enige. Veel studenten struggelen met al die informatie en zien niet meer wat echt belangrijk is voor het SVPB-examen. Dit zorgt voor frustratie, onnodige herexamens en het gevoel alsof al je tijd en moeite voor niks zijn. Het lijkt wel alsof je maar rondjes blijft lopen zonder dichterbij je Beveiliger 2 diploma te komen.

Daarom is hier de oplossing die alles verandert. Want met onze videocursus 'Veiligheid en Beveiliging' bieden we jou een route die rechtstreeks naar het examen leidt. Weg met het eindeloze geblader in boeken, zeg maar dag tegen nachten doorhalen zonder echt vooruitgang te voelen. Onze videocursus is jouw kortste weg naar het diploma! Examengericht, bondig en alleen de noodzakelijke informatie – precies wat je nodig hebt om in één keer te slagen.

En weet je wat het mooiste is? Je kan leren wanneer het jou het beste uitkomt, of dat nu tijdens je werk is of in de late uurtjes. Onze docenten zijn er altijd voor je, dag en nacht, om al je vragen te beantwoorden - ja, echt 24/7. Daarbij weet je door de vele oefentoetsen (25+ oefentoetsen) meteen waar je staat en wat je nog moet leren. Zeg vaarwel tegen tijdverspilling en hallo tegen (examengericht) slim leren!

Voorbeeld van klassikaal les

Les op een school of via thuisstudie

 1. Hoge kosten
 2. Vaste lestijden
 3. Lessen volgen op locatie
 4. Bijles vaak niet mogelijk
 5. Leren vanuit saaie theorieboeken
 6. Beperkte lessen
opleidingen voor beveiliging en htv uniformberoepen online

Videocursus via Matulessy.nl

 • Lage kosten
 • Zelf je lestijden bepalen
 • Lessen volgen waar je maar wilt
 • Oefenen wanneer het jou uitkomt
 • Leren via praktische video's
 • Onbeperkt toegang

Wat andere studenten Beveiliger 2 zeggen

Gelijk geslaagd
Deze videocursus was echt mijn redding, door het bekijken van de video's ben ik in één keer geslaagd voor de SVPB-examens!
Caitlin, 18 jaar | student Beveiliger 2

Beste investering

De beste investering die ik heb gedaan. Omdat ik het leren uit boeken lastig vindt, zijn de video's echt een uitkomst voor mij.
Mohamed, 22 jaar | student Beveiliger 2

Geen lesboeken meer

Superblij met de videocursus! Het is makkelijk te volgen en ik heb geen lesboeken meer nodig om te leren.
Samantha, 17 jaar | student Beveiliger 2

Hieronder alles voor jou in een notendop:

Beveiliging logo

Module: Veiligheid en beveiliging

Ontdek de vele aspecten van objectbeveiliging en slaag met glans voor het SVPB-examen!

In onze overzichtelijke videocursus vind je exact de informatie die belangrijk is voor het examen. Elk thema behandelt op praktische wijze de belangrijkste kennis die je nodig hebt om te slagen voor het examen bij de SVPB.

De volgende thema's komen aan bod:

 • Algemene kennis van het beroep beveiliger
 • Risico's
 • Proactief beveiligen
 • Communicatie
 • Arbo
 • Brand
 • Werkveld
 • Weerbaarheid
Beveiliging logo

Korte video's en veel oefenexamens

Krijg direct toegang tot korte praktische video's en bespaar tijd en moeite bij het voorbereiden op het SVPB-examen! Met deze videocursus heb je geen theorieboeken meer nodig.

Elke videoles zit vol met waardevolle inzichten en leidt je door de stof met praktijkvoorbeelden die bijblijven. Maar daar houdt het niet op: duik in onze uitgebreide examentraining, waar je toegang krijgt tot een uitgebreide selectie van méér dan 1000+ examenvragen. Het beste? Je kunt deze vragen zo vaak als nodig herhalen, waardoor je zelfverzekerd en volledig voorbereid het examen ingaat. Zo ben je optimaal voorbereid om te slagen voor het SVPB-examen!

Beveiliging logo

Wist je trouwens..

Dat onze oefenexamens al méér dan 9000+ keer zijn gemaakt! Dit bewijst hoe goed onze oefenexamens jou kunnen helpen in je voorbereidingen en hoeveel studenten op ons vertrouwen voor hun SVPB-examens.

En elke keer dat jij een oefenexamen maakt, sluit je aan bij een succesvolle groep beveiligingsstudenten die hetzelfde pad bewandelt als jij. Met onze hulp en jouw inzet ga jij slagen voor het examen!

Beveiliging logo

AI Docent - jouw studiepartner

Wanneer een vraag opkomt, wil je direct een antwoord, of het nu midden in de nacht is of tijdens je vroege ochtendstudie. Onze videocursus garandeert niet alleen dagelijkse ondersteuning door onze toegewijde docenten tot de avonduren, maar biedt ook een unieke oplossing voor alle andere momenten: maak kennis met Bob, jouw AI Docent.

Stel je voor dat je tijdens een nachtdienst een dringende vraag hebt over de stof, het examen of welk aspect van beveiliging dan ook. Bob is hier om je te helpen, 24/7. Onze AI Docent is niet alleen razendsnel met antwoorden, maar verrast ons soms met zijn kennis – ja, hij weet af en toe zelfs meer dan onze menselijke docenten! (Onze excuses aan de collega's.) Met Bob aan je zijde, is elke vraag een kans om te leren en te groeien, op elk uur van de dag.

Module veiligheid en beveiliging svpb examen
€ 125,-
€ 67,-

Videocursus: Veiligheid en beveiliging (SVPB)

Slaag in één keer met vlag en wimpel voor het SVPB-examen!

Krijg direct toegang
14 dagen niet goed? Geld terug garantie!

Bonus #1: Toegang totdat je geslaagd bent (t.v.w. € 125,00)

Jouw succes is ons succes. Profiteer nu van onze beperkte aanbieding: 3 maanden onbeperkte toegang tot onze volledige videocursus. Leer in je eigen tempo, maak gebruik van onze oefenexamens en support, en slaag met vertrouwen voor het SVPB-examen.

Bonus #2: Bespaar tijd en geld op je voorbereidingen (t.v.w. € 87,00)

Met onze videocursus geniet je van een alles-in-één voordeel: naast toegankelijke lesvideo's en samenvattingen, krijg je toegang tot onze uitgebreide examentraining met meer dan 25 oefenexamens. Het beste deel? Het zit allemaal in de prijs, waardoor je zowel tijd als geld bespaart. Bereid je optimaal voor en slaag met vertrouwen voor het SVPB-examen!

Gelijk geslaagd

Geweldig! De videocursus heeft mij super goed geholpen om me voor te breiden op de examens van de SVPB!

Leroy, 18 jaar | student Beveiliger 2

Meer zelfvertrouwen

Door de videocursus kreeg ik veel meer vertrouwen om het examen in te stappen. De klantenservice is ook top!
Joël, 21 jaar | student Beveiliger 2

Praktische video's

De praktijkvoorbeelden in de video's en de oefentoetsen hebben mij goed geholpen om de lesstof te snappen.

Tim, 19 jaar | student Beveiliger 2
Last minute leren
Een dag voor het examen kwam ik deze videocursus tegen op internet. Ik heb het toen gekocht en kwam erachter dat ik zeker nog puntjes op de ''i'' kon zetten!
Oefenexamens Beveiliger 2 SVPB Beveiliging
Raoul, 37 jaar | student Beveiliger 2

Veel oefentoetsen!

Ik kan het beste leren door het maken van oefentoetsen. De combinaties van video's en veel oefentoetsen heeft mij echt ontzettend goed geholpen.
Oefenexamens Beveiliger 2 SVPB Beveiliging
Abdel, 48 jaar | student Beveiliger 2

Meer zelfvertrouwen

De videocursus maakte dat ik me niet alleen klaar, maar ook dat ik veel meer zelfvertrouwen kreeg om het SVPB-examen te maken. Ik ben in een keer geslaagd!
Oefenexamens Beveiliger 2 SVPB Beveiliging
Idelma, 45 jaar | student Beveiliger 2
Gelijk naar de kern
Geen eindeloze boeken doorwerken. De videocursus bracht me direct bij wat ik moest weten. Bespaarde mij erg veel tijd en maakte het leren leuk!
Oefenexamens Beveiliger 2 SVPB Beveiliging
Radhakoemarie, 54 jaar | student Beveiliger 2

Super snel op examen

Ik zocht naar een manier dat mij kon helpen om zo snel mogelijk op examen te kunnen. Met de videocursus is mij dit gelukt en kon ik super snel op examen!
Oefenexamens Beveiliger 2 SVPB Beveiliging
Mohamed, 36 jaar | student Beveiliger 2

24/7 begeleiding

Wat een uitvinding is die AI docent! Ik kon de hele dag sparren als ik vragen had. Zelfs tijdens nachtdiensten kan je terecht met al wat je wil weten.
Oefenexamens Beveiliger 2 SVPB Beveiliging
Richard, 45 jaar | student Beveiliger 2

Start nu direct met de videocursus!

Krijg direct toegang

of bekijk de mogelijkheden >>