Videocursussen: Beveiliger 3 (SVPB)
Voor als je wilt slagen voor de SVPB-examens!

Online cursus beveiliging htv uniformberoepen

Voor studenten

Ben je gezakt voor je beveiligingsexamens of wil je gewoon maximaal voorbereid zijn op de examens van de SVPB? Wij bieden specifieke beveiligingsmodules voor je aan, waardoor je in je eigen tijd en tempo kan leren. Geen suffe lappen tekst, maar interactieve video's die volledig zijn afgestemd op de meest actuele exameneisen!

Onderstaande vakken kan je los van elkaar volgen:

  • Veiligheid en beveiligen
  • Wet- en regelgeving
  • Waarnemen
  • Specifiek rapporteren
opleidingen voor beveiliging en htv uniformberoepen online

Voor docenten

De volwaardige mbo-opleiding Beveiliger 2, maar dan opgedeeld in verschillende modules. Zodat de student op zijn eigen tempo kan leren en docenten nog beter aansluiten op de leerbehoeftes van de student.

Omdat wij alle modules onder één digitaaldak hebben, heb je met één muisklik direct toegang tot alle modules, de video's, oefenexamens en ander lesmateriaal.

Een aantal voordelen:

  • Flexibel onderwijs
  • Onderwijsprogramma wordt weerbaarder
  • Minder lesvoorbereiding voor docenten
  • Docenten hoeven geen oefentoetsen meer te maken

De online programma's

Kennis van uitvoering en situationele coördinatie

Deze uitgebreide module sluit volledig aan op het examenonderdeel: Kennis van uitvoering en situationele coördinatie van de SVPB.

In deze module wordt o.a. ingegaan op: Wet- en regelgeving, omgaan met risico's, uitvoering van beveiligingswerkzaamheden en procedures en rapportages.

Geen suffe lappentekst, maar leren door het volgen van interactieve video's die volledig zijn afgestemd op de meest actuele eindtermen. 

Beveiliger 3: Kennis van uitvoering en  situationele coördinatie SVPB

Analyse en Instructie

Deze uitgebreide module sluit volledig aan op het examenonderdeel: Analyse en Instructie van de SVPB.

In deze module wordt o.a. ingegaan op het opstellen van een Engelse e-mail en een tijdelijke instructie. Maar ook het controleren van een specifiek rapport en het herkennen van onveilige situaties.

Geen suffe lappentekst, maar leren door te doen! Met praktische opdrachten die afgestemd zijn op de meest actuele eindtermen. 

Analyse en Instructie module voor Beveiliger 3 (SVPB)