Online cursus: Beroepsgericht Engels (SVPB)

Speciaal voor studenten Beveiliger 3!

Beveiliging logo

Flexibel leren

Video's kijken wanneer het jou het beste uitkomt en altijd onbeperkt toegang.
Beveiliging logo

Bespaar tijd!

Doordat je geen overbodige informatie hoeft te leren, bespaar je ontzettend veel tijd.
Beveiliging logo

Hoge slagingskans

Krijg een optimale voorbereiding op het examen door het maken van oefentoetsen.

‘Hoe zeg je dat ook alweer…?’

De Engelse taal is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en ieder werkveld. Helaas schieten veel beroepsopleidingen tekort op het aanleren van beroepsgericht Engels.

Bij veel mbo-opleidingen is het vak Engels een keuzevak, of soms zelfs niet eens aanwezig. Vaak weten we nog wel wat zinnetjes en uitdrukkingen van onze middelbare school tijd, maar daarna wordt het wel erg onduidelijk.

Ken jij het Engelse woord voor ‘handhaver’ of ‘verkeersovertreding’? Kun jij een signalement doorgeven in het Engels?

Cursus beroepsgericht engels voor beveiligers en handhaving uniformberoepen

Nu is er Beroepsgericht Engels voor de uniformberoepen!

Lees dan vooral door. Want speciaal voor jou hebben we deze online cursus Beroepsgericht Engels ontwikkeld! 

Door onze geavanceerde software en innoverende lesmethodieken profiteer jij van de meeste moderne technieken om zo effectief en efficiënt mogelijk te leren. Geen droge lappen tekst over poespas waarin je leest hoe je grammatica regels toepast of verouderde lesstof over een beveiligingscasus uit 1998, maar interactieve video's, luisterfragmenten en opdrachten die afgestemd zijn op de praktijk! De online cursus Beroepsgericht Engels bestaat uit 40 lesweken van 1,5 uur waarin jij de toegevoegde waarde van Engels leert toepassen .

Door het volgen van deze cursus is het jezelf verstaanbaar maken zonder het schaamrood op de kaken te hebben ‘a piece of cake’. 

Wij zorgen ervoor dat je goede handvatten toegereikt krijgt zodat jij je kan redden op straat op het moment dat je in het Engels een verdachte moet aanhouden of een bezoeker de weg wijst! Daarnaast krijg je gratis toegang tot onze online community. In onze community kan je met gelijkgestemden in contact komen die ook cursus tot bedrijfshulpverlener volgen . Zo kan je met elkaar sparren, andere cursisten helpen en natuurlijk geholpen worden. Kom je er niet uit met het leren of heb je een vraag over een specifiek hoofdstuk of onderwerp? Onze helpdesk is 7 dagen per week geopend! 

Werk jij als politieagent, douanier, handhaver of beveiliger ? Dan is deze online cursus Beroepsgericht Engels geschikt voor jou!

Een aantal voordelen voor je opgesomd:

  • Krijg direct toegang
  • Alle lesmateriaal direct afkomstig uit het werkveld
  • Vakoverstijgende opdrachten. Leer meer over de veiligheidssector dan alleen vaktermen
  • Direct feedback op je gemaakte opdrachten
  • Alle lesinhouden toegespitst op herkenbare werksituaties.
  • Gratis toegang tot onze online community

Wat onze studenten zeggen

Actueel & vernieuwend

De lessen sluiten perfect aan op de beveiliging en handhaving. De lesstof is erg actueel en de methode is erg vernieuwend!
Beroepsgericht Engels beveiliging student
Britanny, 33 jaar | docent Engels
Engels wordt weer leuk
Normaal vond ik Engels geen leuk vak. Maar omdat het met mijn toekomstige werk te maken heeft zijn de lessen erg boeiend!
Beroepsgericht Engels beveiliging student
Willeke, 19 jaar | student beveiliging Alfa-College

Hieronder alles in een notendop:

Beveiliging logo

Beroepsgericht Engels

De online cursus Beroepsgericht Engels bestaat uit 4 modules. Deze modules hebben elk hun eigen thematiek en bestaan uit 10 lesweken. De laatste lesweek van elke module is een toetsweek. De toetsweek is  geheel geïntegreerd in de online cursus en behoeft geen extra aanschaf.

Beveiliging logo

4 verschillende modules

De modules die je tegenkomt:

Module 1: Safety Organizations

Module 2: Conflicts and Communication

Module 3: Working in an organization

Module 4: The law

Zo leer je o.a. meer over het politiewerk in Engels sprekende landen, oefen je dialogen met bezoekers, leer je een rapportage opstellen in het Engels, het behandelen van importformulieren, maar ook het schrijven van Engelse formele brieven en emails. En dit is pas het topje van de ijsberg!

Naast de geintegreerde toetsweek, biedt deze module kant en klare spreekprojecten die ingeleverd kunnen worden voor een beoordeling. De cursus is conform niveau B1.

Beveiliging logo

Speciaal voor onderwijsinstellingen

Ben je als docent werkzaam op een onderwijsinstelling en opzoek naar een geschikte Engelse lesmethode voor de opleiding Beveiliger 2, Beveiliger 3 of HTV?

De online cursus Beroepsgericht Engels bieden wij modulair aan en is hierdoor bij uitstek geschikt voor studenten uniformberoepen. De online module neemt alle werk voor jou als docent uit handen, terwijl je op de achtergrond de voortgang van je studenten kan monitoren. Geen nakijkwerk, geen voorbereidingstijd en korte lijnen met de ontwikkelaars van de module!

Beroepsgericht Engels voor beveiliging en handhaving htv
€ 175,-
€ 97,-

Online cursus: Beroepsgericht Engels (SVPB)

Slaag met vlag en wimpel voor het SVPB-examen!

Bonus #1: Toegang totdat je Engels beheerst(t.v.w. € 97,00)

Jouw succes is ons succes. Profiteer nu van onze beperkte aanbieding: 3 maanden onbeperkte toegang tot onze volledige videocursus. Leer in je eigen tempo, maak gebruik van onze oefenexamens en support, en slaag met vertrouwen voor je SVPB-examen. Haast je, deze kans is tijdelijk!

Start nu direct met de cursus!