Leer handelen bij verdacht gedrag!

Beveiliging logo

Dreigingsbeslissing

Leer hoe je de beste overweging maakt in de dreigingsbeslissing
Beveiliging logo

Gesprekstechnieken

Leer gesprekstechnieken waar-onder het servicegesprek & security questioning
Beveiliging logo

Leugenherkenning

Leer hoe je een leugen kan herkennen bij een verdachte

Wil jij als beveiliger doorgroeien?


Decursus Pro-acteren bij Risicovolle Situaties is één van de modules uit de opleiding Predictive Profiling. Dit is een proactieve beveiligingsmethodiek dat gericht is op het voorkomen van criminele en terroristische acties door het vroegtijdig herkennen van bepaald gedrag of situaties. 

Wij bieden de opleiding Predictive Profiling modulair aan, omdat wij hebben gemerkt dat een investering van € 3.995,- voor veel mensen erg veel geld is. Door de opleiding op te delen in verschillende waardevolle modules, word het voor jou mogelijk gemaakt om juist die ene specifieke module te volgen die jij erg interessant vind. 

De cursus PreSpot is alleen voor beveiligers die graag de volgende stap willen maken in hun loopbaan als beveiliger.

Cursus Pro-acteren bij risicovolle situaties predicitve profiling

Wil jij leren handelen bij verdacht gedrag?

Lees dan vooral door. Want speciaal voor jou hebben we deze cursus Pro-acteren bij Risicovolle Situaties ontwikkeld! 

Door onze geavanceerde software en innoverende lesmethodieken profiteer jij van de meeste moderne technieken om zo effectief en efficiënt mogelijk te leren. Wij gaan jou tijdens de cursus niet voeden met informatie, maar juist de toegevoegde waarde op die informatie ga je bij ons leren. Niet continu luisteren naar een suffig verhaal van je docent maar leren door zelf te doen

De cursus Pro-acteren bij Risicovolle Situaties bestaat uit een klein theorieonderdeel en daaropvolgend de praktijktraining. Het theorieonderdeel volg je via ons online leerplein, hierdoor kan jij op elk moment instappen en op je eigen tempo de basis theorie leren. Je gaat geen droge lappen tekst lezen, maar je volgt interactieve video's waardoor jij tijdens de praktijktraining op hetzelfde kennisniveau zit als je medecursisten!

Na de theorie kan je je aanmelden voor de praktijk. Je kan op 1 van de 6 praktijktrainingen per jaar instappen. Tijdens deze praktijktraining leer je welke stappen je kan nemen nadat je een afwijking van de norm hebt geconstateerd. We nemen je mee naar verschillende omgevingen en situaties waarin jij, samen met je medecursisten en onderleiding van een docent leert hoe je de juiste dreigingsbeslissing neemt, security questioning toepast en hoe je leugens herkent. De locaties de we bezoeken zijn o.a:

- het Centraal Station,

- een drukke winkelstraat

- een grote winkel

- de wekelijkse markt

En laten we even eerlijk zijn. Je leert het beste door het gewoon te doen toch?! Dus jij gaat echte situaties tegenkomen waarin je door je docent wordt begeleid om de juiste vervolghandelingen te kunnen inzetten nadat je afwijkend of verdacht gedrag hebt geconstateerd. 

Daarnaast krijg je gratis toegang tot onze online community. In onze community kan je met gelijkgestemden in contact komen die ook de cursus Pro-acteren bij Risicovolle Situaties volgen. Zo kan je met elkaar sparren, andere cursisten helpen en natuurlijk geholpen worden. Kom je er niet uit met het leren of heb je een vraag over een specifiek hoofdstuk of onderwerp? Onze helpdesk is 7 dagen per week geopend! 

Een aantal voordelen voor je opgesomd:

  • Krijg direct toegang tot de theorie
  • Leer waar en wanneer het jou uitkomt
  • Krijg meer vrije tijd door effectief en efficiënt te leren
  • Volg de praktijktraining wanneer het jou uitkomt
  • Begeleiding door erkende docenten
  • Gratis toegang tot onze online community

Hieronder alles in een notendop:

Beveiliging logo

Cursus Pro-acteren bij Risicovolle Situaties

Leer op een proactieve manier om te handelen nadat je afwijkend gedrag hebt geconstateerd, zodat dreigingen als criminele of terroristische acties voorkomen kunnen worden.


Je leert onder andere:
- wat de ware intentie inhoudt
- gesprekstechnieken als het servicegesprek en security questioning
- hoe je leugens herkent
- hoe je standaard operationele procedures (SOP's) opstelt
- hoe je handelt nadat je afwijkend gedrag hebt geconstateerd

Beveiliging logo

Online theorie

De theorie van de cursus Pro-acteren bij Risicovolle Situaties volg je via ons online leerplein. Geen droge lappen tekst maar interactieve video's waarin je de basis leert van Pro-acteren bij Risicovolle Situaties. Het belangrijkste voor ons is dat jij hetzelfde kennisniveau hebt als je medecursisten tijdens de praktijktraining, zodat wij de focus kunnen leggen op de toegevoegde waarde op die informatie. 

Thema's die aanbod komen:

- de ware intentie
- dreigingsbeslissing
- gesprekstechnieken (waaronder het servicegesprek en security questioning)
- leugenherkenning
- opstellen van standaard operationele procedures (SOP's)

Beveiliging logo

De praktijktraining

Ben je klaar met de theorie? Dan kan je via het leerplein inschrijven op een van de praktijktrainingen. Kan je een specifieke datum niet? Geen probleem! We bieden minstens 6 praktijktrainingen per jaar. De praktijktrainingen worden gehouden in Groningen en staan voor 2022 gepland op:

- zondag 23januari 2022
- zondag 17 april 2022
- zondag 24juli 2022
- zondag 23 oktober 2022

Tijdens de praktijk ga je onder begeleiding van een docent de straat op en opzoek naar echte situaties. Je bezoekt o.a. het Centraal Station, een drukke winkelstraat, een grote winkel en de wekelijkse markt. Tijdens deze bezoeken draai je verschillende casuïstiek.

Beveiliging logo

Certificaat

Na het succesvol afronden van de cursus Pro-acteren bij Risicovolle Situaties ontvang je van ons een certificaat van deelname!

Cursus pro-acteren bij risicvolle situaties voor beveiligers predictive profiling
€ 3.995,-
€ 397,-

Cursus Pro-acteren bij Risicovolle Situaties

Doordat we de opleiding Predictive Profiling modulair aanbieden, bedraagt je investering voor de cursus Pro-acteren bij Risicovolle Situaties geen € 3.995,- maar slechts € 397,- !


Tip van Flip: we adviseren je om de cursus te volgen voorafgaande aan deze cursus. Maar een tip blijft en tip en is zeker geen vereiste.

Bonus #1: Toegang totdat je geslaagd bent (t.v.w. € 397,-)

Het doel van de cursus Pro-acteren bij Risicovolle Situaties is dat je gaat slagen voor je certificaat. Maar dat is niet het belangrijkste doel, wij willen namelijk dat jij de kennis en vaardigheden die je opdoet in je eigen praktijk weet toe te passen. Daarom geven we jou de gelegenheid om de praktijktraining nog een keer te volgen op het moment dat de docent of jij niet helemaal zeker is over je kennis en vaardigheden.


Jij kunt bij een geringe twijfel aan je kennis of vaardigheden kosteloos nog een keer deelnemen aan een van de praktijktrainingen!

Start nu direct met de cursus!