Beveiligingsopleidingen Curaçao Matulessy

Over Matulessy

Onze missie

Iedereen heeft recht op een veilige samenleving. Matulessy draagt hieraan actief bij door een fundamentele rol te spelen in de professionalisering van medewerkers in de uniformberoepen. De mens is namelijk de meest bepalende factor van succesvolle organisaties. Matulessy is het grootste opleidingsinstituut voor uniformberoepen. Met opleidingsvestigingen in Nederland en Curaçao en trainingsfaciliteiten in Polen en Libië zijn wij instaat om overal ter wereld vak specialistische trainingen te faciliteren, met als doel bij te dragen aan de professionalisering van medewerkers die een uniformberoep uitoefenen.

Uitgelichte opleiding:

Wil jij persoonsbeveiliger worden? Je kan de opleiding persoonsbeveiliger volgen in Nederland, Curaçao, Polen
en Libië.

Opleiding beveiliger Curaçao Matulessy

Onderwijs-op-maat

Wij werken graag samen met professionals zoals jij. Professionals die het maximale uit hunzelf willen halen en op zoek zijn naar de volgende stap in hun carrière. 


Jij staat centraal tijdens de opleiding. Je docent is continue opzoek naar de behoefte of hulpvraag die je hebt, om je vervolgens verder te helpen. Onze opleidingen krijgen hierdoor telkens een andere invulling zodat we onderwijs-op-maat kunnen leveren. 
Opleiding persoonsbeveiliger Nederland Matulessy

Ons team

Onze instructeurs komen uit verschillende landen en hebben ieder, unieke expertise door achtergronden binnen speciale Defensie & Politie-eenheden. Alle instructeurs zijn zorgvuldig gekozen, niet alleen vanwege hun professionele achtergrond, maar ook vanwege hun capaciteit om kennis en vaardigheden aan jou door te geven.
Opleiding persoonsbeveiliger Nederland Matulessy

De èchte werkelijkheid

Onze opleidingen zijn ontwikkeld door instructeurs met aanzienlijke ervaring binnen het betreffende domein. Hierdoor wordt jij maximaal voorbereid op de èchte werkelijkheid. Alle opleidingen gaan dan ook verder dan de doorsneestandaarden!
Opleiding beveiliger training Curaçao Matulessy

Trainen in het paradijs

Met een vestiging op Curaçao voorzien we het hele Caribische Gebied van opleidingen voor uniformberoepen. Woon je op het eiland en wil je graag een opleiding in het Papiaments? Geen probleem. Onze instructeurs spreken zowel Nederlands als Papiaments. Kom jij met ons trainen in het prachtige paradijs?

Opleidingen in de uniformberoepen

Logo beveiliging opleidingen Matulessy

Beveiliging

Méér dan 20 opleidingen die jou helpen groeien!
Logo handhaving boa opleidingen Matulessy

Handhaving

Méér dan 10 opleidingen die jou helpen groeien!
Logo politie trainingen Matulessy

Politie

Méér dan 10 opleidingen die jou helpen groeien!

Zij kozen voor Matulessy