Module: Waarnemen

Exclusieve beveiligingsmodule voor student en docent!

Beveiliging logo

Net als Netflix!

Waar en wanneer je het wil studeren. En altijd onbeperkt toegang tot het Leerplein.

Beveiliging logo

Actuele lesstof

De theorie is volledig afgestemd op de meest actuele exameneisen van de SVPB.

Beveiliging logo

Examentraining

Bereid jezelf maximaal voor op het examen met onze uitgebreide examentraining.

Wil je niet leren met oud beeldmateriaal?

Helaas zien we het vaak. Een vak als 'Waarnemen en rapporteren' waarbij de les puur wordt gegeven met verouderd beeldmateriaal. Video's die afstemmen uit de jaren '90, waarin maar net duidelijk te zien is dat het gaat om een beveiliger die zijn werkzaamheden aan het verrichten is.

Het probleem? De student kan zich niet optimaal voorbereiden op het examen waarnemen. Door vaak het beperkte aanbod video's en slechte beeldkwaliteit haal je niet de maximale potentie uit de student om zich voor te bereiden op het examen. Gevolg? Vaak wat ongestructureerde lessen en een slagingspercentages die hoger kan!

Module waarnemen voor Beveiliger 2 SVPB

Ben jij ook geen boekenworm en hou je
niet van leren onder tijdsdruk?

Lees dan vooral door. Want speciaal voor jou hebben we deze module: Kennis van uitvoering en situationele coördinatie ontwikkeld! 

Door onze geavanceerde software en innoverende lesmethodieken profiteer jij van de meeste moderne technieken om zo effectief en efficiënt mogelijk te leren. Geen droge lappen tekst, maar interactieve video's waarin zich echte situaties voordoen! De online module waarnemen bestaat uit méér dan 40 video's.

Wij zorgen ervoor dat jij maximaal wordt voorbereid op de theorie examens. De aanvullende module examentraining bevat méér dan 400 actuele examenvragen. Daarnaast krijg je gratis toegang tot onze online community. In onze community kan je met gelijkgestemden in contact komen die ook de opleiding tot Beveiliger 2 volgen. Zo kan je met elkaar sparren, andere cursisten helpen en natuurlijk geholpen worden. Kom je er niet uit met het leren of heb je een vraag over een specifiek hoofdstuk of onderwerp? Onze helpdesk is 7 dagen per week geopend! 


Een aantal voordelen opgesomd:

 • Krijg direct toegang
 • Leer waar en wanneer het jou uitkomt
 • Krijg meer vrije tijd door effectief en efficiënt te leren
 • Begeleiding door erkende docenten
 • Uitgebreide examentraining (méér dan 400 examenvragen)
 • Gratis toegang tot onze online community
 • Landelijk erkend SVPB-certificaat

Hieronder alles voor jou in een notendop:

Beveiliging logo

Module: Waarnemen

Deze module behandelt de verschillende aspecten die belangrijk zijn om als beveiliger goed te kunnen waarnemen. In erg overzichtelijke thema's vind je exact de informatie die belangrijk is voor het maken van het examen bij de SVPB. 

De volgende thema's komen aanbod:

 • Voertuiggegevens
 • Signalement van personen
 • (On)overzichtelijke situaties 
 • Rapporteren van je bevindingen
 • Geluidsfragmenten uit het werkveld
Beveiliging logo

Interactief leren

Geen suffe en droge lappen tekst maar meer dan 40 video's. Bij elk les vind je extra informatie over het onderwerp en kan je je kennis testen in de uitgebreide examentraining. Wist je dat de examentraining bestaat uit méér dan 400 examenvragen? En dat je deze examenvragen ook meerdere keren kan herhalen? Daarnaast krijg je toegang tot onze online community, zodat je samen met andere kan gaan leren!

Beveiliging logo

Afgestemd op het examen

De lesstof is volledig afgestemd op de meest actuele exameneisen van de SVPB. Doordat onze docenten continu de meeste recente ontwikkelingen in de gaten houden in het beroepsveld en bij de SVPB, ben jij altijd voorzien van de meest actuele leerstof en heb jij een grote voorsprong bij het examen! 

Beveiliging logo

Ben je docent?

Werk je als docent en wil je deze module graag gebruiken voor je lessen? Dat is mogelijk. De module waarnemen is volledig afgestemd op het mbo programma Beveiliger 2. Je kan deze module gebruiken ter ondersteuning van je lessen maar ook als extra hulpmiddel voor studenten bij het leren. 

Omdat we graag maatwerk willen leveren bij het leveren van schoollicenties vragen we je contact met ons op te nemen via de onderstaande knop (p.s. je krijgt direct een gratis proeflicentie!)

Module waarnemen svpb examen
€ 79,-
€ 47,-

Module: Waarnemen

Leer op een interactieve manier alles wat je moet weten voor je examen bij de SVPB! 

Krijg direct toegang
14 dagen niet goed? Geld terug garantie!

Bonus #1: Toegang totdat je geslaagd bent (t.v.w. € 47,00)

Het doel van deze online module is dat je gaat slagen voor je SVPB-examen. Daarom geven we jou

onbeperkt toegang totdat jij het examen hebt behaald. Jij kunt dus onbeperkt gebruikmaken van de online lessen, oefenexamens en support.

Bonus #2: De nieuwste examenvragen (t.v.w. € 37,00)

Inmiddels leiden wij honderden mensen op per jaar. Veel studenten sturen ons na het examen de examenvragen op die bij hun het meest is blijven hangen. Zo ben jij, en zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste examenvragen. Deze vragen vind je in ons online leerplein.

Start nu direct met de module!

arrow_drop_up arrow_drop_down