Wil je vandaag nog een erkend BHV-certificaat?!

Volg dan de videocursus: Bedrijfshulpverlening (BHV)

De snelste manier tot je BHV-certificaat

BHV is meer dan een verplichting - het is je verantwoordelijkheid. Ieder bedrijf, zelfs met slechts één medewerker, is verplicht om BHV te regelen. Maar vaak is het een gedoe: de planning moet om, werknemers kunnen niet werken en dus geen geld verdienen, en soms moeten zelfs delen van het bedrijf worden gesloten.

Het is een noodzaak die vaak als last wordt gezien. Maar wat als het anders kon? Wat als de jaarlijkse BHV-cursus geen belemmering meer was, maar een kans om je bedrijf beter te maken?

Cursus BHV bedrijfshulpverlening

Wil jij snel en voordelig je BHV-certificaat halen? 

Daar is onze BHV-videocursus, dé oplossing voor jouw BHV-verplichting. Makkelijk te volgen, geen tijdverlies voor je medewerkers, en beschikbaar op het moment dat het jou uitkomt. Geen ongemak, geen verstoring van je planning, alleen de kennis en vaardigheden die je nodig hebt, geleverd op een effectieve en efficiënte manier. Het is niet langer alleen omdat het MOET, maar omdat het WERKT.

Een aantal voordelen voor je opgesomd:

  • Krijg direct toegang
  • Bespaar veel tijd met leren
  • Begeleiding door erkende instructeurs
  • De snelste BHV-cursus van Nederland
  • Vandaag nog het landelijk erkend BHV-certificaat

Hieronder alles in een notendop:

Beveiliging logo

Videocursus: BHV

Deze videocursus BHV biedt een snelle en efficiënte manier om aan je BHV-verplichting te voldoen. Door korte video's te bekijken, kun je zonder tijdverlies of verstoring van je planning de benodigde kennis en vaardigheden opdoen. Met begeleiding van erkende instructeurs en de mogelijkheid om vandaag nog een landelijk erkend BHV-certificaat te behalen, is dit de ideale oplossing wanneer je snel aan de BHV-eisen wil voldoen.
Beveiliging logo

Wat ga je leren?

In deze videocursus krijg je toegang tot drie essentiële modules: brand, eerste hulp en ontruiming. Deze modules zijn zorgvuldig samengesteld en afgestemd op de meest actuele eisen en wet- en regelgeving.

Je leert alles wat je moet weten over:

  • Het verlenen van hulp bij ongevallen;
  • Het bestrijden van brand;
  • Het bieden van eerste hulp;
  • Het correct uitvoeren van een ontruiming.


Met deze cursus ben je goed voorbereid om als bedrijfshulpverlener aan de slag te gaan. Wil je je bekwaamheid officieel erkend zien en nog zekerder zijn van je vaardigheden? Volg dan ook de praktijkdag die we aanbieden. Na afronding van deze praktijkdag, waarbij je traint op realistische scenario’s, ontvang je het volledige certificaat bedrijfshulpverlening. Zo ben je niet alleen theoretisch, maar ook praktisch uitstekend voorbereid om in elke situatie adequaat te kunnen handelen.

Beveiliging logo

Landelijk erkend certificaat

Heb je de verschillende modules van de videocursus afgerond en voel je je klaar om als BHV'er aan de slag te gaan? Dan kun je bij ons het landelijk erkend BHV-certificaat aanvragen.

We kijken snel naar je voortgang en behaalde resultaten, en kunnen je vervolgens diezelfde dag nog voorzien van het landelijk erkend BHV-certificaat! Zo kun je direct beginnen als bedrijfshulpverlener.

Cursus bedrijfshulpverlening BHV voor beveiligers en handhavers
€ 125,-
€ 55,-

Cursus bedrijfshulpverlening (BHV)

Krijg vandaag nog het landelijk erkend BHV-certificaat!

Bonus #1: Toegang totdat je geslaagd bent (t.v.w. € 67,00)

Deze online cursus bedrijfshulpverlening is ontworpen om jou te leren hoe je anderen in veiligheid kunt brengen tijdens een noodsituatie. Hoewel je de cursus in slechts één dag kunt afronden, bieden we je nu 2 maanden toegang tot de content. Dit geeft je de mogelijkheid om de video's terug te kijken, mocht je na de cursus nog vragen hebben. We vinden het belangrijk dat je de inhoud van bedrijfshulpverlening goed begrijpt, en door je deze extra tijd te geven, willen we de factor 'tijdsdruk' volledig wegnemen. Zo kun je op je gemak de vaardigheden en kennis opdoen die je nodig hebt.

Wat anderen zeggen..

BHV verlopen..
Ik kwam erachter dat mijn BHV was verlopen. Gelukkig kon ik via Matulessy.nl dezelfde avond m'n BHV nog verlengen!
ESO-opleiding cursist SVPB
Manolitto, 52 jaar | Beveiliger

Makkelijk en snel

Al jaren heb ik een fysieke BHV-training gevolgd. Ik heb nu een keer gekozen voor de online BHV, wat een uitkomst is dat!

Zekeriya, 42 jaar | Beveiliger

Geen tijd om te leren

Het lukte mij niet om een fysieke BHV-cursus te volgen. De videocursus was voor mij een uitkomst i.v.m. werk.
ESO-opleiding cursist SVPB
Manon, 19 jaar | Beveiliger 

Start nu direct met de snelcursus!