Leer afwijkend en verdacht gedrag herkennen!

Beveiliging logo

De norm

Leer de norm vaststellen in elke situatie en omgeving.

Beveiliging logo

Verdacht gedrag

Leer afwijkend en verdacht gedrag herkennen.
Beveiliging logo

Criminele cyclus

Leer denken als een crimineel en terrorist.

Wil jij als beveiliger doorgroeien?


De cursus PreSpot is één van de modules uit de opleiding Predictive Profiling. Dit is een proactieve beveiligingsmethodiek dat gericht is op het voorkomen van criminele en terroristische acties door het vroegtijdig herkennen van bepaald gedrag of situaties. 

Wij bieden de opleiding Predictive Profiling modulair aan, omdat wij hebben gemerkt dat een investering van € 3.995,- voor veel mensen erg veel geld is. Door de opleiding op te delen in verschillende waardevolle modules, word het voor jou mogelijk gemaakt om juist die ene specifieke module te volgen die jij erg interessant vind. 

De cursus PreSpot is alleen voor beveiligers die graag de volgende stap willen maken in hun loopbaan als beveiliger.

Cursus PreSpot predicitve profiling

Wil jij ook leren hoe je afwijkend gedrag kan herkennen?

Lees dan vooral door. Want speciaal voor jou hebben we deze cursus PreSpot ontwikkeld! 

Door onze geavanceerde software en innoverende lesmethodieken profiteer jij van de meeste moderne technieken om zo effectief en efficiënt mogelijk te leren. Wij gaan jou tijdens de cursus niet voeden met informatie, maar juist de toegevoegde waarde op die informatie ga je bij ons leren. Niet continu luisteren naar een suffig verhaal van je docent maar leren door zelf te doen

De cursus PreSpot bestaat uit een klein theorieonderdeel en daaropvolgend de praktijktraining. Het theorieonderdeel volg je via ons online leerplein, hierdoor kan jij op elk moment instappen en op je eigen tempo de basis theorie leren. Je gaat geen droge lappen tekst lezen, maar je volgt interactieve video's waardoor jij tijdens de praktijktraining op hetzelfde kennisniveau zit als je medecursisten!

Na de theorie kan je je aanmelden voor de praktijk. Je kan op 1 van de 6 praktijktrainingen per jaar instappen. Tijdens deze praktijktraining ga jij leren hoe je afwijkend gedrag in de praktijk kan herkennen. We nemen je mee naar verschillende omgevingen en situaties waarin jij, samen met je medecursisten en onderleiding van een docent leert hoe je de norm vaststelt en we opzoek gaan naar afwijkingen van die norm. De locaties de we bezoeken zijn o.a:

- het Centraal Station

- een drukke winkelstraat

- een grote winkel

- de wekelijkse markt

En laten we even eerlijk zijn. Je leert toch het beste door het gewoon te doen?! Dus jij gaat echte situaties tegenkomen waarin je door je docent wordt begeleid om de juiste beoordeling te kunnen maken. 

Daarnaast krijg je gratis toegang tot onze online community. In onze community kan je met gelijkgestemden in contact komen die ook de cursus PreSpot volgen. Zo kan je met elkaar sparren, andere cursisten helpen en natuurlijk geholpen worden. Kom je er niet uit met het leren of heb je een vraag over een specifiek hoofdstuk of onderwerp? Onze helpdesk is 7 dagen per week geopend! 

Een aantal voordelen voor je opgesomd:

  • Krijg direct toegang tot de theorie
  • Leer waar en wanneer het jou uitkomt
  • Krijg meer vrije tijd door effectief en efficiënt te leren
  • Volg de praktijktraining wanneer het jou uitkomt
  • Begeleiding door erkende docenten
  • Gratis toegang tot onze online community

Hieronder alles in een notendop:

Beveiliging logo

Cursus PreSpot

Leer op een proactieve manier afwijkend gedrag of situaties herkennen, zodat dreigingen als criminele of terroristische acties voorkomen kunnen worden.


Je leert onder andere:
- wat Predictive Profiling inhoudt
- verdacht gedrag te kunnen vaststellen
- kennis over (verdachte) indicatoren en dreigingen
- kennis over de criminele cyclus
- een norm vaststellen
- afwijkingen van de norm herkennen

Beveiliging logo

Online theorie

De theorie van de cursus PreSpot volg je via ons online leerplein. Geen droge lappen tekst maar interactieve video's waarin je de basis leert van PreSpot. Het belangrijkste voor ons is dat jij hetzelfde kennisniveau hebt als je medecursisten tijdens de praktijktraining, zodat wij de focus kunnen leggen op de toegevoegde waarde op die informatie. 

Thema's die aanbod komen:

- predictive profiling
- veiligheidsbewustzijn
- het KISS-principe
- de criminele planningcyclus
- de dreiging
- spotten

Beveiliging logo

De praktijktraining

Ben je klaar met de theorie? Dan kan je via het leerplein inschrijven op een van de praktijktrainingen. Kan je een specifieke datum niet? Geen probleem! We bieden minstens 6 praktijktrainingen per jaar. De praktijktrainingen worden gehouden in Groningen en staan voor 2022 gepland op:

- zaterdag 22 januari 2022
- zaterdag 16 april 2022
- zaterdag 23 juli 2022
- zaterdag 22 oktober 2022

Tijdens de praktijk ga je onder begeleiding van een docent de straat op en opzoek naar echte situaties. Je bezoekt o.a. het Centraal Station, een drukke winkelstraat, een grote winkel en de wekelijkse markt. Tijdens deze bezoeken draai je verschillende casuïstiek.

Beveiliging logo

Certificaat

Na het succesvol afronden van de cursus PreSpot ontvang je van ons een certificaat van deelname!

Beschikbare data voor de praktijktraining

Cursus PreSpot predicitve profiling

22

januari
09:30

Praktijkdag

Cursus PreSpot predicitve profiling

16

april
09:30

Praktijkdag

Cursus PreSpot predicitve profiling

29

SEPT
09:30

Praktijkdag

Cursus prespot predictive profiling beveiliging
€ 3.995,-
€ 397,-

Cursus PreSpot

Doordat we de opleiding Predictive Profiling modulair aanbieden, bedraagt je investering voor de cursus PreSpot geen € 3.995,- maar slechts € 397,- incl. btw!

Bonus #1: Toegang totdat je geslaagd bent (t.v.w. € 397,-)

Het doel van de cursus PreSpot is dat je gaat slagen voor je certificaat. Maar dat is niet het belangrijkste doel, wij willen namelijk dat jij de kennis en vaardigheden die je opdoet in je eigen praktijk weet toe te passen. Daarom geven we jou de gelegenheid om de praktijktraining nog een keer te volgen op het moment dat de docent of jij niet helemaal zeker is over je kennis en vaardigheden.


Jij kunt bij een geringe twijfel aan je kennis of vaardigheden kosteloos nog een keer deelnemen aan een van de praktijktrainingen!

Start nu direct met de cursus!