Speciaal voor onderwijsinstellingen

Opleidingen voor beveiliging en HTV uniformberoepen Matulessy

De impact van Corona

Corona heeft een grote impact gemaakt op onderwijsinstellingen, zowel op studenten als docenten. Denk even terug naar dat moment dat het kabinet bepaalde dat onderwijsinstellingen dicht moesten en online les moesten gaan geven. Was jij al bekend met Teams voor het Coronatijdperk? 


Een hele omslag voor docenten. Want hoe verzorg je een fysieke les AZV als je geen afstand kan houden? Hoe houd je de aandacht van studenten vast tijdens een les Wet- en Regelgeving als je studenten al 6 lesuren met hun gezicht naar een scherm zitten te staren?


Corona heeft laten zien dat de klassieke vorm van onderwijs kwetsbaar is. De wereld verandert. Alles om je heen digitaliseert. Terug naar het oude lijkt niet wenselijk.
opleidingen voor beveiliging en htv uniformberoepen online

Blended onderwijs

Het gericht inzetten van online onderwijs kan de kwaliteit van opleidingen in veel opzichten verbeteren!

Blended onderwijs kent veel voordelen. Zo vermindert de reistijd en wordt de flexibiliteit verhoogt. Kunnen studenten op gewenste tijdstipen online lessen volgen, video's (her)kijken, pauzeren en terugspoelen. Maar ook eenvoudig opdrachten en toetsen maken.

En de voordelen voor jou als docent? Je kan meer maatwerk, differentiatie en individuele begeleiding bieden aan de student. Maar ook efficiënter werken omdat online lesmateriaal herbruikbaar is.

Module wet- en regelgeving svpb examen

De oplossing

Corona was voor ons de start voor verandering. In plaats van volledige opleidingen, zijn we de opleidingen gaan opdelen in verschillende modules waardoor modulair onderwijs ontstaat. 

Al die verschillende modules bieden we online aan. Geen suffe lappen tekst of digitale kopieën van een lesboek maar interactieve video's afgestemd op de eindtermen van het betreffende examen. 

Deze oplossing is beschikbaar voor de opleidingen: Beveiliger 2, beveiliger 3 en Handhaver Toezicht en Veiligheid (HTV)

Opleidingsmodules voor het mbo

Logo beveiliging opleidingen Matulessy

Beveiliger 2

De hele opleiding Beveiliger 2 opgedeeld in verschillende modules

Logo beveiliging opleidingen Matulessy

Beveiliger 3

De hele opleiding Beveiliger 3opgedeeld in verschillende modules

Logo handhaving boa opleidingen Matulessy

HTV

De hele opleiding Handhaver en Toezicht opgedeeld in verschillende modules

Online cursus beveiliging htv uniformberoepen

Geïntegreerde modules

Doordat de leerstof volledig aansluit op de meest actuele eindtermen van de SVPB en het ExTH, neemt dit erg veel werk van jou uithanden. Studenten worden door de online modules examengericht opgeleid en kunnen gedurende het leerproces hun kennis testen in uitgebreide examentrainingen. 

arrow_drop_up arrow_drop_down