Hoe hard zou jij vandaag trainen als je wist dat morgen je laatste gevecht is?

Geweld steeds vaker en heftiger

In Nederland zijn jaarlijks ruim 1,2 miljoen mensen slachtoffer van huiselijke geweld, 81% van de vrouwen tussen 15 en 34 jaar geven aan weleens geconfronteerd te zijn met straatintimidatie en ruim 120.000 mensen geven aan het afgelopen jaar slachtoffer te zijn van zinloos geweld. 

Agressie en geweld zijn niet alleen werk gerelateerd. Het kan gebeuren dat je tijdens het boodschappen doen wordt lastgevallen door hangjongeren, je tijdens het stappen per ongeluk net het glas van de verkeerde omstoot of dat je tijdens autorijden net niet hard genoeg rijd volgens de andere bestuurder. 

null

Wil jij leren omgaan met agressie?

Lees dan vooral door. Want speciaal voor jou hebben we deze online agressietraining ontwikkeld. 

Maar laten we eerst even eerlijk staan. Het idee dat een agressietraining alleen maar fysiek gegeven kan worden, is anno 2021 erg achterhaald. Het klopt dat als je fysieke technieken wil trainen dat het beste kan doen in de praktijk, maar doorr onze geavanceerde software en innoverende lesmethodieken profiteer jij van de meeste moderne technieken om zo effectief en efficiënt mogelijk te leren. De online agressietraining bestaat niet uit droge lappen tekst, maar interactieve video's met leerstof dat is afgestemd op de praktijk! De online BHV-cursus bestaat uit méér dan 15 video's waarin je de toegevoegde waarde op informatie leert.

Wij zorgen ervoor dat je goede handvatten toegereikt krijgt zodat je beter begrijpt wat agressie inhoudt! Daarnaast krijg je gratis toegang tot onze online community. In onze community kan je met gelijkgestemden in contact komen die ook cursus tot bedrijfshulpverlener volgen . Zo kan je met elkaar sparren, andere cursisten helpen en natuurlijk geholpen worden. Kom je er niet uit met het leren of heb je een vraag over een specifiek hoofdstuk of onderwerp? Onze helpdesk is 7 dagen per week geopend! 

Een aantal voordelen voor je opgesomd:

  • Krijg direct toegang
  • Leer waar en wanneer het jou uitkomt
  • Krijg meer vrije tijd door effectief en efficiënt te leren
  • Begeleiding door erkende instructeurs
  • Gratis toegang tot onze online community
  • Na afloop krijg je een certificaat

Hieronder alles in een notendop:

Beveiliging logo

Agressietraining

Krijg door méér dan 15 interactieve video's uitleg over agressie. Leer wat agressie is, hoe je agressie kan herkennen en voorkomen. Daarnaast kan je ook in contact komen met medecursisten of je instructeur op het moment dat je er niet uitkomt of aanvullende informatie wil.
Beveiliging logo

3 verschillende modules

De online agressietraining bestaat uit 3 verschillende modules:

1. Agressie

Deze module gaat over alle facetten van agressie. Wat is agressie? Welke uitingsvormen heeft agressie? en welke soorten agressie zijn er?

2. Agressiehantering 

Deze module gaat over zaken die betrekking hebben tot het hanteren van agressie. Hoe kan je omgaan met agressie? Hoe ziet het gedrag van een aanvaller eruit? en hoe werkt het menselijk verdedigingssysteem bij stress?

3. Technieken

Deze module gaat over de verschillen technieken die je kan inzetten om met agressie om te gaan. Denk aan de afleidingstechniek, buigtechniek en confrontatietechniek. Maar leer ook hoe je een agressor doelbewust negeert.

Beveiliging logo

Certificaat

Ben je klaar met de verschillende modules en heb je het gevoeld je beter begrijpt wat agressie inhoudt? Dan heb je precies dat bereikt wat we willen bereiken met deze training. Het gaat er namelijk om dat je zelfverzekerder wordt en begrijpt hoe je met agressie om kan gaan. Maar uiteraard krijg je van ons een certificaat van deelname!

Agressietraining voor beveiligers en handhaving uniformberoepen
€ 129,-
€ 87,-

Agressietraining

Je investering voor de agressietraining bedraagt geen € 129,- maar slechts € 87,- !

Bonus #1: Toegang totdat je het snapt (t.v.w. € 87,00)

Het doel van deze online agressietraining is dat je begrijpt wat agressie is, wat het met mensen doet en hoe je het kan herkennen. Normaal krijg je 3 maanden toegang. Omdat we het belangrijk vinden dat je de leerstof begrijpt, krijg je toegang totdat je het snapt!


Jij kunt dus onbeperkt gebruikmaken van de online lessen, quizzen en de support.

Start nu direct met de cursus!