In een paar uurtjes je BHV-certificaat!

De snelste manier tot je BHV-certificaat


BHV is verplicht. Ieder bedrijf, (ook al heeft het bedrijf maar 1 medewerker) is verplicht om BHV te regelen. Voor veel werkgevers betekent dit dat de hele planning op de schop moet wanneer de jaarlijkse BHV-cursus weer is. Werknemers kunnen niet worden ingepland voor werkzaamheden (verdienen dus geen geld) en soms worden zelfs onderdelen van een bedrijf gesloten om maar te zorgen dat werknemers weer een jaar vooruit kunnen met een geldig BHV-certificaat. 

Het gebeurt vaker dat werkgevers aangeven een BHV-cursus te willen volgen omdat het MOET in plaats van dat ze de noodzaak ervan ervaren. Maar goed, wat wil je? Eén keer per jaar een BHV-instructeur die langs komt om een kunstje te demonstreren is vaak niet het meest effectief

Cursus BHV bedrijfshulpverlening

Wil jij snel en voordelig je BHV-certificaat halen? 

Lees dan vooral door. Want speciaal voor jou hebben we deze online BHV-cursus ontwikkeld! 

Door onze geavanceerde software en innoverende lesmethodieken profiteer jij van de meeste moderne technieken om zo effectief en efficiënt mogelijk te leren. Geen droge lappen tekst over poespas waarin je leest wat het belang is van bedrijfshulpverlening en hoe je een splinter uit iemand zijn vinger kan verwijderen, maar interactieve video's met leerstof dat is afgestemd op de praktijk! De online BHV-cursus bestaat uit méér dan 20 video's waarin BHV-instructeurs je de toegevoegde waarde op informatie leren.

Wist je trouwens al dat je binnen 3 uur klaar kan zijn met de online BHV-cursus?!

Wij zorgen ervoor dat je goede handvatten toegereikt krijgt zodat jij een goede BHV'er wordt! Daarnaast krijg je gratis toegang tot onze online community. In onze community kan je met gelijkgestemden in contact komen die ook cursus tot bedrijfshulpverlener volgen . Zo kan je met elkaar sparren, andere cursisten helpen en natuurlijk geholpen worden. Kom je er niet uit met het leren of heb je een vraag over een specifiek hoofdstuk of onderwerp? Onze helpdesk is 7 dagen per week geopend! 

Een aantal voordelen voor je opgesomd:

  • Krijg direct toegang
  • Leer waar en wanneer het jou uitkomt
  • Krijg meer vrije tijd door effectief en efficiënt te leren
  • Begeleiding door erkende instructeurs
  • Gratis toegang tot onze online community
  • Landelijk erkend BHV-certificaat

Hieronder alles in een notendop:

Beveiliging logo

Online cursus bedrijfshulpverlening (BHV)

Krijg door méér dan 20 interactieve video's uitleg over bedrijfshulpverlening. Test je kennis via verschillende quizzen die je kan maken en kom in contact met medecursisten of je instructeur op het moment dat je er niet uitkomt of aanvullende informatie wil.
Beveiliging logo

4 verschillende theorie modules

De online BHV-cursus bestaat uit 4 verschillende modules:

1. Bedrijfshulpverlening

Deze module gaat over zaken die betrekking hebben tot de bedrijfshulpverlener. Welke taken heeft de BHV’er? Wat is het verschil tussen een incident en calamiteit? Wat is een meldorganisatie en hoe roep je professionele hulp in?

2. Brand 

Deze module gaat over zaken die betrekking hebben tot de brand. Wat is brand? Wat voor soorten branden zijn er? De diverse stadia van brand en hoe en met welke brandblusmiddelen kan je een brand bestrijden?

3. Eerste hulp

Deze module gaat over zaken die betrekking hebben tot de Eerste Hulp. We gaan het hebben over de rol van de eerste hulpverlener, maar gaan ook in op de verschillende medische gevallen die jij kan aantreffen als BHV’er (bijv: bewusteloosheid, botbreuken, brandwonden en bloedingen.)

4. Ontruiming

Deze module gaat over zaken die betrekking hebben tot ontruiming. Je leert wat een ontruiming is, welke voorzieningen er bestaan, wat een ontruimingsprocedure is en hoe je professionele hulp opvangt.

Beveiliging logo

Landelijk erkend certificaat

Ben je klaar met de verschillende modules en heb je het gevoel dat je aan de slag kan als BHV'er? Dan kan je het landelijk erkend BHV-certificaat bij ons aanvragen. Wij spieken daarvoor even snel in je voortgang en behaalde resultaten en kunnen je vervolgens diezelfde dag nog voorzien van het certificaat!

Cursus bedrijfshulpverlening BHV voor beveiligers en handhavers
€ 95,-
€ 55,-

Cursus bedrijfshulpverlening (BHV)

Je investering voor de cursus bedrijfshulpverlening bedraagt geen € 95,- maar slechts € 55,- !

Bonus #1: Toegang totdat je geslaagd bent (t.v.w. € 85,00)

Het doel van deze online BHV-cursus is dat je gaat slagen voor je BHV-certificaat. Daarom geven we jou

onbeperkt toegang tot jij je BHV-certificaat opzak hebt.


Jij kunt dus onbeperkt gebruikmaken van de online lessen, quizzen en de support.

Start nu direct met de cursus!

arrow_drop_up arrow_drop_down